diumenge, 16 de setembre del 2007

3/9 - Buenos Aires: Tigre

Els diners se’ns acaben. Vam canviar 300€ cadascú i en setmana i mitja ens ho hem gastat. D’acord que la pèrdua de les bosses hi ha influït en part, però a més no ens hem estat de res, hem convidat i ens ho hem passat la mar de bé. Per tant, poc importa. Però a Tigre, una població instal.lada en el delta, plena d’illetes i paratges verds, a 30 Km de Buenos Aires, a Tigre, ens adonem que no tindrem per menjar.
Volem treure diners per la resta del viatge, per tal de no anar pagant comissions i tal... però el caixer només ens permet extreure 320 pesos d’un cop... No arriba a 80€! Amb això no anem enlloc, però per aquest cop serà suficient.
Amb els diners frescos agafem un catamarà que ens portarà a fer una volta per les illetes i canals. Veiem un altre estil de vida, més lligat a gent amb possibilitats i temps, que pot viure en un indret que alguns descriurien com paradisíac, a una hora en tren de BsAs. Un vaixell-bus fa la volta als canals per recollir-ne els residents. Hi ha qui té la seva llanxa. La majoria de cases, però, són d’estiueig. Bastant bonic, poc pràctic.
El vespre el dediquem a descansar i preparar l’imminent viatge a les fredes terres del sud, El Calafate, Patagonia!

-----

El dinero se nos acaba. Cambiamos 300€ cada uno y en semana y media nos lo hemos gastado. Es verdad que la pérdida de las maletas ha influido en parte, pero además hemos ido a lo grande, hemos invitado y nos lo hemos pasado la mar de bien. Por lo tanto, poco importa. Pero en Tigre, una población instalada en el delta, llena de islitas y parajes verdes, a 30 Km de Buenos Aires, en Tigre, nos damos cuenta de que no tendremos para comer.
Queremos sacar dinero para el resto del viaje, con el fin de no ir pagando comisiones y tal... pero el cajero sólo nos permite extraer 320 pesos de golpe... No son ni 80€! Con eso no vamos a ninguna parte, pero por esta vez será suficiente.
Con el dinero fresco cogemos un catamarán que nos llevará a hacer una vuelta por las islitas y canales. Vemos otro estilo de vida, más acorde a gente con posibilidades y tiempo, que puede vivir en un lugar que algunos describirían como paradisíaco, a una hora en tren de BsAs. Un barco-bus da la vuelta a los canales para recoger a los residentes. Hay quien tiene su lancha. La mayoría de casas, sin embargo, son de veraneo. Bastante bonito, poco práctico.
La noche la dedicamos a descansar y preparar el inminente viaje a las frías tierras del sur, El Calafate, Patagonia!