diumenge, 16 de setembre del 2007

27/8 - Buenos Aires: Shopping

Maletes perdudes. I no arriben. I ningú no respon. Ens van dir que teníem 100€ per gastar en el material bàsic de subsistència i avui toca vestir-nos. Mentrestant en Martín ha vestit l'Àlex i en Jorge, el seu pare, m'ha vestit a mi. L'Alicia, la mare, ens ha fet veure que no protestem el suficient i que així mai tindrem les bosses... La seva pressió es nota.
Avinguda Córdoba amb Scalabrini. Aquí comença el shopping amb en Martín i en Román, un nano franco-argentí que també coneixíem de París. Ens porta tota la tarda amb dinar inclòs, fins passades les 18h. Pantalons, samarretes, jerseis. Ja estem preparats per resistir dos dies més. Ens diem que hem tingut “sort” de perdre les maletes a Buenos Aires; arriba a ser a Europa i els 100€ ens arriben només per vestir mig cos.
Acabem el dia amb tranquil.litat. Un cafè en El Taller, un altre bar de la Plaza Cortazar, que ens acabarà sent ben familiar (El Taller, Crónico...). Després, una pizza en El Cuartito, la pizzeria amb més renom de la ciutat, segons ens han fet comprendre.

----

Maletas perdidas. Y no llegan. Y nadie responde. Nos dijeron que teníamos 100€ para gastar en material básico de subsistencia y hoy toca vestirnos. Mientras tanto Martín ha vestido a Àlex y Jorge, su padre, me ha vestido a mí. Alicia, la madre, nos ha hecho ver que no protestamos lo suficiente y que así nunca tendremos las bolsas... Su presión se nota.
Avenida Córdoba con Scalabrini. Aquí empieza el shopping con Martín y Roman, un pibe franco-argentino que también conocíamos de París. Nos lleva toda la tarde con comida incluida, hasta pasadas las 18h. Pantalones, camisetas, jerseys. Ya estamos preparados para resistir dos días más. Nos decimos que hemos tenido “suerte” de perder las maletas en Buenos Aires; llega a pasar en Europa y los 100€ nos llegan sólo para vestir medio cuerpo.
Acabamos el día con tranquilidad. Un café en El Taller, otro bar de la Plaza Cortazar, que nos acabará siendo muy familiar (El Taller, Crónico...). Después, una pizza en El Cuartito, la pizzería con más nombre de la ciudad, según nos han hecho comprender.